ΠΑΟΚ: Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και συγκινεί ο Γιάννης Παπαστεφανάκης – «Nα εκτελέσω πέναλτι στην Τούμπα»

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης και η οικογένειά του επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου ο μικρός Γιάννης υποβλήθηκε σε εξειδικευμένη χειρουργική επέμβαση.

Μετά από περίπου έναν μήνα νοσηλείας σε ειδικό ιατρικό κέντρο στις ΗΠΑ, ο μικρός Γιάννης και η οικογένειά του επέστρεψαν το μεσημέρι της Πέμπτης (10/10) στη Θεσσαλονίκη.

@fenakii02 Τρέξαμε σαν τρελές η μου φαίνεται? @katerinakii 😘💗 @Giannis_Papastefanakis #fyp #fypage #fy #foryoupage #footballgirl #footballtiktok #football #soccer #soccertiktok #paok #paokfc #paokfootball @PAOK FC @Elen1ntza ♬ πρωτότυπος ήχος – Fenia Manioudaki

Η επέμβαση αυτή κατέστη δυνατή χάρη στην υποστήριξη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη, που συνέβαλαν καθοριστικά ώστε ο νεαρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για την επιτυχή χειρουργική επέμβαση. Στο νοσοκομείο Saint Louis Children’s Hospital στο Μιζούρι ολοκλήρωσε και τον πρώτο κύκλο φυσιοθεραπειών.

Ο Γιάννης, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου τους υποδέχθηκαν θερμά φίλοι και συγγενείς. Ο ίδιος, γεμάτος αισιοδοξία, δήλωσε «Είμαι ευτυχισμένος, δυνατός και έτοιμος να εκτελέσω πέναλτι στην Τούμπα!».

Πηγή:grtimes.gr

Scroll to top
Close