Μόνος πρώτος ο ΠΑΟΚ στη βαθμολογία της Super League

Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώθηκε χθες (6/10) η 7η αγωνιστική της Super League, που βρήκε μόνο πρώτο στη βαθμολογία τον ΠΑΟΚ.

Στις Σέρρες, ο ΟΦΗ κέρδισε τον Πανσερραϊκό με 2-3. Σκόρερ για τους «Ομιλήτες» ήταν οι Μπρεσάν (8′), Νους (26′) και Φούντας (89′) ενώ για τα «λιοντάρια» βρήκαν δίχτυα οι Μπετανκόρ (28′) και Φαρές (45′).

Στην Αθήνα, ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε νικηφόρα από τη Λεωφόρο και με 1-3 επί της Athens Kallithea. Τα γκολ των Αρκάδων πέτυχαν οι Μπαρτόλο (19′), Καλτσάς (71′) και Μακέντα (77′) ενώ για τους γηπεδούχους σκόραρε ο Τζιάνι (45+4′).

Στη Λιβαδειά, ο ΠΑΟΚ έσπασε το μπλόκο του Λεβαδειακού κερδίζοντας με 0-2. Σκόρερ για τους Θεσσαλονικείς ήταν οι Καμαρά (86′) και Σβαμπ (90+2′, πεν.)

Τέλος στην Αθήνα, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έμειναν σε λευκή ισοπαλία για το ντέρμπι αιωνίων.

Στα παιχνίδια του Σαββάτου (5/10), ο Βόλος άλωσε το Περιστέρι επικρατώντας με ανατροπή 1-2 επί του Ατρομήτου. Δίχτυα για τους Θεσσαλούς βρήκαν οι Γκλάβτσιτς (66′) – Κόζστα (68′) ενώ για τους γηπεδούχους είχε ανοίξει το σκορ ο Γιουμπιτάνα (41′).

Ο Παναιτωλικός έσπασε το αήττητο της ΑΕΚ νικώντας την με 1-0 χάρις σε γκολ του Λουίς (73′).

Τέλος ο Άρης συνέχισε τη νικηφόρα πορεία του κερδίζοντας τη Λαμία με 2-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Τη νίκη των «κιτρινόμαυρων» υπέγραψε ο Μορόν (4′, 43′).

Δείτε τη βαθμολογία:

Scroll to top
Close