Τούμπα: Χειροπέδες στον ληστή που εισέβαλλε σε καφέ

Στη σύλληψη ενός 45χρονου άνδρα που όπως διαπιστώθηκε είχε ληστέψει καταστήματα ψιλικών στην Τούμπα προχώρησαν χθες αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου, στη Θεσσαλονίκη.

Ο άνδρας είχε εισβάλει ξημερώματα στα δύο καταστήματα και υπό την απειλή μαχαιριού κατάφερε να αποσπάσει το ποσό των 50 ευρώ από το ένα κατάστημα.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα και μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών, ο δράστης εντοπίστηκε στην περιοχή της Μενεμένης να επιβαίνει σε μοτοσικλέτα, την οποία χρησιμοποίησε για τη διαφυγή του από τα καταστήματα, και η οποία κατασχέθηκε.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, κράνος, το οποίο φορούσε στις ληστείες για να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του, και το προαναφερόμενο μαχαίρι.

Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως προέκυψε ότι, ο 45χρονος βραδινές ώρες της 27-09-2024, με τον ίδιο τρόπο, αφαίρεσε από κατάστημα ψιλικών της ίδιας περιοχής χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Scroll to top
Close