ΠΑΟΚ: Χωρίς Μπράντον και Τσιφτσή με Γαλατάσαραι – Το πλάνο ενδεκάδας του Λουτσέσκου

Με μια σημαντική απουσία θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στη πρεμιέρα του League Phase του Europa League κόντρα στην Γαλατασαράι. Ο Μπράντον Τόμας που ούτως ή άλλως δεν προπονείται το τελευταίο μεγάλο διάστημα τελικά δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για αυτή την αναμέτρηση.

Ενώ παράλληλα θα λείψει και ο 2ος τερματοφύλακας της ομάδας, Αντώνης Τσιφτσής, του οποίου το μέγεθος του προβλήματος αναμένεται να γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες. Στα της ενδεκάδας κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται φυσικά ο Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Δεξιά θα αγωνιστεί πιθανότατα ο Γιόνι Ότο, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Κόλεϊ και Κεντζιόρα. Στα αριστερά φυσικά θα βρίσκεται ο Ράχμαν Μπάμπα.

Τη μια θέση στα χαφ θα την πάρει ο Μαγκομέντ Οζντόεφ, ενώ δίπλα του πιθανότατα θα βρίσκεται ο Μαντί Καμαρά. Μπροστά τους θέση θα έχει ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ενώ δεξιά θα βρίσκεται ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς και αριστερά ο Τάισον.

Η μοναδική θέση που φαίνεται να είναι 50-50 είναι η κορυφή της επίθεσης, αν και ίσως λόγω της… φύσης του αγώνα έχει προβάδισμα για το αρχικό σχήμα ο Ταρίκ Τισουνταλί.

Scroll to top
Close