‘Οροι Χρήσης

Καλώς ήρθατε στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις χρήσης. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, παρακαλούμε να μην χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας.

1. Αποδοχή των Όρων

Με την πρόσβαση και τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους παρόντες Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου. Αυτοί οι όροι ενδέχεται να ενημερώνονται από καιρό σε καιρό, και είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε για τυχόν αλλαγές.

2. Χρήση του Ιστότοπου

Ο ιστότοπος και το περιεχόμενό του προορίζονται μόνο για προσωπική και μη εμπορική χρήση. Δεν επιτρέπεται να:

  • Αναπαράγετε, διανείμετε ή δημοσιεύσετε οποιοδήποτε υλικό από τον ιστότοπο χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.
  • Χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο για οποιονδήποτε παράνομο σκοπό ή με τρόπο που θα μπορούσε να βλάψει, απενεργοποιήσει ή υπερφορτώσει τον ιστότοπο.
  • Παρεμποδίσετε την ορθή λειτουργία του ιστότοπου ή να προσπαθήσετε να αποκτήσετε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε οποιαδήποτε μέρη του ιστότοπου ή συστημάτων.

3. Περιεχόμενο και Πνευματικά Δικαιώματα

Όλο το περιεχόμενο του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων και λογισμικού, προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Η χρήση του περιεχομένου χωρίς άδεια απαγορεύεται.

4. Αποποίηση Ευθυνών

Ο ιστότοπος και το περιεχόμενό του παρέχονται “ως έχουν” και “όπως είναι διαθέσιμα”. Δεν παρέχουμε καμία εγγύηση, ρητή ή υπονοούμενη, σχετικά με τη λειτουργία του ιστότοπου ή τις πληροφορίες, το περιεχόμενο, το υλικό ή τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στον ιστότοπο.

5. Περιορισμός Ευθύνης

Σε καμία περίπτωση δεν φέρουμε ευθύνη για οποιεσδήποτε άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, ειδικές, τιμωρητικές ή επακόλουθες ζημίες που προκύπτουν από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης του ιστότοπου ή του περιεχομένου του, ακόμα και αν έχουμε ενημερωθεί για την πιθανότητα τέτοιων ζημιών.

6. Σύνδεσμοι σε Τρίτους Ιστότοπους

Ο ιστότοπός μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που δεν ελέγχονται από εμάς. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενο ή τις πρακτικές απορρήτου αυτών των ιστότοπων και συνιστούμε να διαβάζετε τους όρους χρήσης και τις πολιτικές απορρήτου αυτών των ιστότοπων.

7. Τροποποιήσεις των Όρων Χρήσης

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε αυτούς τους Όρους Χρήσης ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Οι αλλαγές θα δημοσιεύονται σε αυτή τη σελίδα και θα ισχύουν από τη στιγμή της δημοσίευσης. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο μετά την δημοσίευση των αλλαγών, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους αναθεωρημένους όρους.

8. Εφαρμοστέο Δίκαιο

Οι παρόντες Όροι Χρήσης διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει από τη χρήση αυτού του ιστότοπου θα υπάγεται στη δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Ελλάδας.

9. Επικοινωνία

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τους παρόντες Όρους Χρήσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Scroll to top
Close