«Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη»: Διοργανώνει την παρουσίαση 3 ταινιών μικρού μήκους στο Πολιτιστικό κέντρο Τούμπας τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου

Η Δημοτική Παράταξη «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» και ο Τομέας Πολιτισμού, διοργανώνουν την παρουσίαση τριών διακεκριμένων ταινιών μικρού μήκους τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 19.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Παρουσίαση τριών διακεκριμένων ταινιών μικρού μήκους από την «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη»

Η Δημοτική Παράταξη «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» και ο Τομέας Πολιτισμού, διοργανώνουν, σε συνεργασία με την Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών, τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 19.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας (Γρ.Λαμπράκη & Κλεάνθους 57) την παρουσίαση 3 διακεκριμένων ταινιών μικρού μήκους:

1. «Φαύλος Κύκλος» του Βασίλη Τσιράκη

2. «Θερμοκήπιο»του Γιώργου Γεωργακόπουλου

3. «Bad kids with saint names» της Βίκυς Αναστασιάδου

+Xtra cinema surprise

Στο πλαίσιο των προβολών, θα γνωρίσουμε τους δημιουργούς των ταινιών, αλλά και εκπροσώπους-συντελεστές από το χώρο του κινηματογράφου.

Κύριο θέμα συζήτησης, οι εξελίξεις στον κλάδο τους, με σημείο αναφοράς τις δυνατότητες και τις προοπτικές της Θεσσαλονίκης.

Πάνελ συζήτησης:

Στέργιος Μήτας, Σκηνοθέτης- εκπρόσωπος Ε.Ε.Σ Διονυσία Αρβανίτου, Διευθύντρια Film office Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Σταύρος Παρχαρίδης, Σκηνοθέτης- Ηθοποιός

Δημήτρης Καμπάς, Παραγωγός

Αντώνης Σιώπκας, Ιδρυτής & Καλλιτεχνικός Δ/ντης Hollywood Studios Θεσσαλονίκης

Απόστολος Καρουλάς, Σκηνοθέτης- Παραγωγός

Δηλώστε τη συμμετοχή σας, με ελεύθερη είσοδο στο τηλ.2313.317877 από 10:00 έως 16:00, καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή.

Scroll to top
Close