Ολοκληρώθηκε η διαδικασία καθαρισμού των Γκράφιτι στη Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας

Με ανακοίνωση του στα social media ο Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης, που προέρχεται από την περιφερειακή ενότητα Τριανδρίας, Σαράντης Μονοπόρτης, ανέφερε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία καθαρισμού των γκράφιτι στο παλιό σχολείο της Τριανδρίας.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Σήμερα δώσαμε ραντεβού για την δεύτερη δράση καθαρισμού άναρχων graffiti . Και σήμερα εκτός από πολυπληθής ήταν και συγκινητική . Όταν κατέφτασα στον αύλειο χώρο του παλιού σχολείου , βρήκα να περιμένουν πάνω από 25 παιδάκια και περισσότεροι από 10 γονείς . Εθελοντές του αθλητικού συλλόγου Ταεκ Βοντο Α.Σ. ΣΑΡΙΣΑ.

Σήμερα τους μισούς τοίχους τους έβαψαν τα παιδιά με μεγάλη χαρά κ ενθουσιασμό.

Αυτή είναι η έννοια του Εθελοντισμού κ είναι συγκινητικό όταν την βιώνεις μέσα από τα παιδιά. Δεν έχω λόγια και σας ευχαριστώ πολύ όλους .

Ήθελα να ευχαριστήσω ονομαστικά για την σημερινή τους προσφορά τον κοινοτικό μας σύμβουλο Georgios Tsiogas και τον ένθερμο εθελοντή κύριο Θόδωρο .

Ευχαριστούμε θερμα για την παρουσία και την βοήθεια τους , τους Δημοτικούς μας Συμβούλους Sarantis Monoportis & Spyros Tzelepis και φυσικά τον Δήμαρχο μας Stelios Aggeloudis που μας τίμησε με την επίσκεψη του και σήμερα .

Όλοι μαζί μπορούμε να ομορφύνουμε τη γειτονιά μας και την πόλη μας

Scroll to top
Close