ΟΑΣΘ: Σε ποιο λεωφορείο που περνάει από κομμάτι της Τούμπας έχει επιβληθεί ο νόμος της… μπροστινής πόρτας

Τη μέθοδο «μπροστινή πόρτα» σε 20 συνολικά γραμμές εφαρμόζει από σήμερα ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης, σε μία προσπάθεια να καταπολεμηθεί η εισιτηριοδιαφυγή που πλήττει τις Αστικές Συγκοινωνίες στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση ο Οργανισμός, ο ΟΑΣΘ αλλά και τα ΚΤΕΛ που εκτελούν μαζί του το έργο της αστικής συγκοινωνίας, αναλαμβάνουν να υλοποιήσουν το σχέδιο της απόφασης του ΟΣΕΘ που αφορά στην «Επιβίβαση Χρηστών των Λεωφορειακών Γραμμών από την Πρώτη Θύρα των Λεωφορείων Αστικής Συγκοινωνίας» και να την διασφαλίσουν στον ανώτατο βαθμό.

Από σήμερα, Δευτέρα 23/09/2024, η επιβίβαση στα αστικά λεωφορεία γραμμών αρμοδιότητας του ΚΤΕΛ, 42, 43, 53, 53Α, 90, 91, 92 και 59-60-61 (εκτελούνται από ΚΤΕΛ Σερρών), θα γίνεται αποκλειστικά από τη μπροστινή πόρτα του λεωφορείου.

Ενώ η ίδια πολιτική εφαρμόζεται στις γραμμές 4, 7, 11Τ, 24, 26, 28, 30, 35, και 38. Ενώ όσον αφορά την Τούμπα η γραμμή που επηρεάζει την περιοχή είναι το Νο37 που ήδη έχει θεσπιστεί το συγκεκριμένο μέτρο.

Να υπενθυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη γραμμή φτάνει μέχρι την Λαμπράκη και το ύψος της όδου Αγίας Μαρίνης όπου και στρίβει προς την εκκλησία μέχρι το τέλος του δρόμου.

Scroll to top
Close